quote

Организација, приоритет, менаџмент VS квалитетот на идеите

Начинот на кој ги организирате проектите, приоритизирате и менаџирате вашата енергија се поважни отколку квалитетот на идеите кои сакате да ги спроведете.

~ Scot Belsky

Making Ideas Happen: Overcoming the Obstacles Between Vision and Reality

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*