quote

Позиционирање и вашите купувачи

Позиционирањето ќе формира основа на вашите комуникации со сите ваши стејкхолдери како купувачи, инвеститори, партнери, вработени итн. За вашиот купувач, целта на позиционирањето е да разберат каков бенефит ќе добијат од вас и зошто вие сте подобар од било кој друг.

~ Brant Cooper & Patrick Vlaskovits

The Entrepreneur’s Guide to Customer Development – A Cheat Sheet to The Four Steps to the Epiphany

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*