post

Добар менаџер – видео

Денеска објавивме пост во кој пишувавме за некои особини на еден “добар” менаџер. Истите тие се визуелизирани преку оваа видео.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Comments

 1. Данчо says:

  Добро осмислено и напишано, но за кого. Тие што имаат интернет повекерто се во администрација и се нафацебуке, некои се раководат со фамилијарни врски, на другите на кои им треба ваков вид на знаење немаат интернет за да науцат нешто. Но иако научат реалноста е сурова, казните за мала грешка (незнаење) се високи.
  Во секој случај пофалба да Г-ин Драган што се над' трудил да направи вакво дело.
  Сега треба да се прати вирусоидно дејство на овој проект.

  • Sutevski says:

   Благодарам данчо за коментирање.

   Сепак се надевам дека ќе биде виден од некој и применет советот за доброто на сите.

Speak Your Mind

*