post

Идеи кои може да ги искористиш од Април 2012

Со завршување на четвртиот месец од оваа 2012 година и започнување на петиот месец време е за серијалот од месечни идеи. Овој пост претставува збир на оние најчитаните, односно најдобрите постови кои како идеи може да ги искористиш за развој на твојот бизнис, а се објавени претходниот месец, во овој случај април.

Овие наслови, на крајот на годината по уште една анализа на популарноста ќе влезат на страната Започни тука.

Во април 2012 на претприемач беа објавени 29 наслови што е помалку од вообичаениот квантитет, но не заради мрзеливост, туку повеќе заради недостаток на време заради некои проекти на кои морав да работам. Од друга страна имавме и празници.

Па, да видиме што е она најактуелното што можеш да го искористиш за твојот бизнис од Мај 2012 година.

Започнување на бизнис

Менаџмент

Маркетинг

Претприемач

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*