post

[Инспиративно] Моќта на тимска работа од филмот “Гладијатор”

Како за инспирација, едни од најинспиративните реченици во одличниот “Гладијатор”:

…ќе имаме поголема шанса да преживееме доколку работиме заедно. Разберете дека ако бидеме заедно ќе преживееме.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*