post

АНАЛИЗИ

***********************************************************************

Ви благодариме што учествувавте во анкетата на pretpriemac.com. Целта е да ги подобруваме содржините на претприемач. Набргу ќе имате можност да ги видите резултатите од анкетата.

***********************************************************************

Приклучете се на истражувањата на pretpriemac.com. Така ќе дадете придонес во поквалитетна анализа која ќе биде достапна за претприемачите во Република Македонија и ќе помогне за поквалитетни бизнис планови за истите. На ваков начин ќе се овозможи побрз раст и развој на малите бизниси во Република Македонија и севкупната економска состојба на нашата држава.

ОПШТА АНАЛИЗА НА ПАЗАРОТ