status

Пауза од подкастот “Претприемачки пат”

Пауза од подкастот “Претприемачки пат”

Периодот на годишни одмори започнува, така и ние ќе започнеме со намалување на интензитетот на нашата работа. Затоа во следниот период, поточно месец август 2013 година ќе правиме пауза од подкастот “претприемачки пат”.

Сега за сега можете да ги следите првите десет епизоди од подкастот преку линкот за претприемачки пат.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*