post

Постави прашање за подкаст

Претприемачки пат има за цел да ви помогне во поедноставување и поминување на патот преполн со неизвесности, непредвидливи настани и ризици.

Доколку сакате да поставите прашање, кое ќе биде вклучено во некоја епизода на претприемачки пат или пак врз основа на кое ќе биде изработена цела една епизода или пак серијал од епизоди слободно поставете прашање следејќи ги препораките подолу. А, ако не сакате да оставите гласовна порака која би била дел од подкастот (што препорачуваме) слободно пратете го прашањето преку контакт формата со предмет “прашање за подкаст”.

pretpriemacki-pat-logo-1400-2015

Насоки за оставање на гласовна порака:

  • Кажете го вашето име и презиме и од каде сте.
  • Кажете го вашиот веб сајт доколку имате (тој ќе биде вклучен во линк на постот со подкаст)
  • Поставете прашање специфично за актуелната тема на подкастот (прашањата нека бидат под 30 секунди што значи концизно прашање, подолги прашања нема да бидат вклучени во епизодата)
  • Поставете само едно прашање по една гласовна порака, ако сакате повеќе прашања оставете уште една гласовна порака.
  • Имате само 90 секунди за поставување на прашање.

Испрати гласовна порака