post

Подобрување на вашата да направам листа

Одлична презентација во оваа видео во која зборува David Allen, а објавена од срана на Epipheo за подобрување на вашата да направам листа и ослободување на вашиот мозок за да се фокусирате на најважното за вас.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*