post

ПРЕТПРИЕМАЧ НА FACEBOOK И TWITTER

Конечно најдов време за оваа стратегија од пред 8 месеци што ми стои како нереализирана да ја спроведам.
Од десната страна на блогот на претприемач се наоѓаат лентите со содржина од Facebook и Тwitter. Можете да не следите на Тwitter како и да станете фан на претприемач на Facebook со еден клик. Можам да ветам само дека ќе има многу интересни материјали кои што ќе гледам да бидат попрактични и покорисни за претприемачите.
Facebook е веќе докажан во Македонија како број 1 веб страна за социјално вмрежување. Twitter не е популарен како Facebook но потенцијалот е огромен. Сите во САД и во порзвиените земји се заразени со еден модерен вирус наречен Twitter.
Информации за се и сешто се шират преку Twitter за помалку од 5 минути. За нападот на Word Press добив информација преку Twitter.
Па, доколку скаате да бидете поврзани со претприемач повелете.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*