chat

26 Хакнувања во однос на менаџирање со времето

Одлична презентација за зголемување на вашата продуктивност. Вреди да се погледа.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*