chat

Интернет трендови за 2013

Презентација во која се опфатени некои трендови во однос на интернетот за 2013 годинина кои треба да ги знаеме.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*