chat

Манифест за презентери

Одлична презентација за презентери во вид на манифест кој е добро да се применува во практиката.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*