gallery

Пасија, цели и системи… Што води до успех?

Целите секогаш ќе бидат потребни, но истите не гарантираат успех. Пасија секогаш ќе биде потребна за исполнување на цели, но повторно таа не гарантира успех. Системите се тие кои единствено можат целите заедно со пасија да ги претворат во посакуван успех. Еве една одлична презентација на оваа тема.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*