gallery

Замислете вашите купувачи да бидат ваши пријатели

Лојалноста на купувачите станува клучна за успех на секој бизнис. Потребни се коренити промени во однос на градење на односи со купувачите. Еве една интересна презентација на оваа тема.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*