post

[Презентација] 10 бизнис лекции од играта Battlefield

Одлична презентација со одлични бизнис лекции од играта Battlefield. Иако слабо играм игри сепак сметам дека тие се корисни за подготовка на претприемачи.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*