post

[Презентација] Избери се себеси

Иако ја имам, а сеуште не можам да најдам време за да ја прочитам книгата сепак пораката ми се допаѓа.

Избери се себеси.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*