post

[Презентација] Како да креирате успешен стартап?

Креирање на успешен стартап не е едноставна задача за претприемачите. Постојат многу алатки кои можете да ги користите и задачи кои треба да ги изведете доколку сакате да успеете како сопственик на еден стартап. Но, многу често постоечките алатки ќе ве збунат. Збунетоста води до фрустрација. Комбинација помеѓу збунетост и фрустрација ќе ја зголеми веројатноста вашиот стартап да не успее.

Оваа презентација од Alexander Osterwalder објаснува еден навистина важен процес кога сакате да го изградите вашиот стартап.

Мора да напоменам, дека сето онаа што во оваа презентација е прикажано во една видео сесија од модулот 1 од премиум претприемач 2.0 го разработуваме во најситни детали и ги обезбедуваме сите потребни алатки.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*