post

[Презентација] Претприемачко учење

Минатата недела учествував на работулница за претприемачко учење, каде главната тема беше подготовка на стратегија за претприемачко учење на Македонија.

Овде е мојата презентација во која нагласив 3 подрачја на кои треба да се фокусираме.

Последниве слајдови објаснуваат како денес е лесно доколку се сака да се дојде до потребното знаење. Како пример ја зедов квантната физика.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*