post

[Презентација] Се за вашиот бренд

Оваа презентација е една од најдобрите презентации за градење на вашиот бизнис бренд. Ќе најдете доста корисни ифнормации за тоа што претставува бренд и како да започнете да го градите вашиот уникатен бренд.

Иако содржи 162 слајда сепак вреди да потрошите време и да ја разгледате, но и да примените нешто во работата.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*