post

Процес на вработување на успешен стартап

Како стартап претприемач ќе имате потреба да најмите луѓе кои ќе бидат дел од вашиот стартап тим. Успехот на вашиот стартап во голем дел ќе зависи и од успехот на вашиот стартап тим.

Погледајте одлично видео кое опишува процеси на најмување на вработени на успешнис тратапи изработено до OnlineMBA. Вреди да потрошите помалку од две минути.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*