post

РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕИН И ХОСТИНГ – ВИДЕО 1

Ова е првото видео од ветените 10 за бесплатна изработка на веб страна заради презентација на Вашиот бизнис или било која друга потреба. Во оваа прво видео опфатени се регистрација на домеин име и регистрација на бесплатен хостинг.

Кликнете на сликата и ќе ве одведе до видеото.

Чекори кои треба да ги преземете:

  • Регистрирајте домеин име како што е прикажано во видеото;
  • Регистрирајте хостинг;
  • Внесете ги податоците за хостинг на страната за подесување на домеин името;
  • Чекајте го следното видео наредната недела.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Comments

  1. Ajdan says:

    10 бизнис темплејти, 6 неделен курс за започнување на бизнис, Збирка со 20 бизнис идеи и 10 Премиум видео материјали за бесплатна веб презентација. od ovie nisto ne dobiv lozinkata sto ja dadovte bese ne funkcionalna ako moze nekako da gi dobijam inaku odlicni ste.

    pozdrav

Speak Your Mind

*