image

Индустрии во раст и индустрии кои опаѓаат

Многу е важно да следите кои индустрии се во континуиран раст, а кои започнуваат едноставно да изумираат. Дали вашата индустрија ќе се најде на удар на можно изумирање? Еве еден одличен инфографик каде се анализирани повеќе индустрии.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*