post

Сподели знаење

Доколку имате навистина нешто вредно да споделите со останатите читатели на претприемач ќе можете да го направите тоа преку формAта подолу.

Постовите кои ќе ги пратите може да бидат Ваше лично искуство или пак некое Ваше знаење кои сте го достигнале на некој начин. Секој пост ќе биде модериран и врз основа на тоа ќе се одлучи за негово објавување или одбивање. Во секој случај Вие ќе добиете e-mail со известување за прифаќање или одбивање на постот како и за причини за одбивање.

Пополнете го полето кое се однесува на кратка биографија бидејќи истото ќе се најде во самиот пост каде ќе биде назначено дека вие сте автор на истиот. Доколку имате веб сајт истиот ќе биде наведен во делот каде ќе биде кратка биографија за Вас.

Комплетирајте ја формата подолу преку пополнување на сите полиња.

Во полето Наслов на постот внесете го предложениот наслов (Го задржуваме правото за избор на конечниот наслов). Во полето за содржина на постот внесете го текстот кој ќе претставува пост, додека форматирањето и поднасловите за истиот ќе претставува наша работа. Доколку пак сакате да вметнете соодветна слика во текстот истата испратете ја на e-mail на pretpriemac@pretpriemac.com

Услови за прифаќање или одбивање на некој пост:

  • Содржината да е уникатна и поврзана со содржината на овој веб сајт.
  • Содржината да биде квалитетна.
  • Да биде повеќе од 400 зборови.
  • Да биде граматички приближно исправна (се користи македонски јазик, а не дијалекти).