post

ВИДЕО: Алатка за менаџирање на потрошувачи

Пред некој ден инсталирав еден додаток на интернет прелистувачот кој го користам (Google Chrome) кој навистина ме изненади. Алатката е наречена Rapportive и можете да ја погледнете накратко функционалностa на истата во видеото подолу. Со неа можете брзо и лесно секој Gmail контакт да го вклучите во градење на долгорочни односи преку разни социјални медиуми.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Trackbacks

  1. Tweets that mention ВИДЕО: Алатка за менаџирање на потрошувачи | Претприемач -- Topsy.com напиша:

    […] This post was mentioned on Twitter by Dimitar Serafimov, Dragan Sutevski. Dragan Sutevski said: Pretpriemac Novo: ВИДЕО: Алатка за менаџирање на потрошувачи http://ow.ly/1b6Gt5 […]

  2. […] да се одбие, бизнисот нема да страда од недостаток на потрошувачи, бидејќи секогаш ќе има доволно потрошувачи кои ќе […]

Speak Your Mind

*