post

[Видео] Мотивирачко видео за креативност и смелост

Пред два дена пишував за креативноста и смелоста која се уништува уште од мали нозе кај децата. Тоа беше едно мое искуство низ образовниот систем. Опасноста е во тоа што нема многу промени од пред повеќе од 20 години. Простотиите се исти. Амбиентот е ист. Технологијата и методите се исти.

Промени се потребни. А, оваа видео е само како мотивација за креативни и смели луѓе, како и оние кај кои општеството успеало да влијае на креативноста и смелоста.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*