post

[Видео] Обезбедете поголема слобода со 10 часа неделна заштеда

Заштедувајќи 10 часа и повеќе неделно од вашата работна недела ќе успеете да обезбедите поголема слобода за вас, но и да бидете пофокусирани на суштинските задачи за вашиот бизнис.

Оваа видео е дел од видео презентација која е нешто повеќе од два и пол часа на премиум претприемач.

Претходните постови од оваа тема се:

 

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*