post

Видео: Роки приказна раскажана од Тони Робинс

Филмовите за Роки и патот кон успехот на ликот, главниот јунак се чини дека нема кој не ја знае.

Оваа видео претставува приказна за тој јунак, но раскажана од еден од најголемите експерти за мотивација – Тони Робинс.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*