post

Видео: Се започнува од ништо

Вистинските претприемачи се луѓе кои од ништо прават нешто. Дури и кога копираат, копираат на еден уникатен начин. Копијата станува вистинска креативност со навистина иновативни бенефити за купувачите.

Се што користиме денес во минатото не постоело.

Најголемите компании во светот и најуспешните луѓе имаат една заедничка карактеристика – започнале од ништо. Идеја и визија претворена во нешто опипливо.

Видео во кое најмладите претприемачи кажуваат како навлегле во претприемништвото:

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*