post

[Видео] Земено и дадено за бизнисите

Суштината на секој бизнис е на крајот се онаа што ќе го земе во вид на приходи да биде поголемо или најмалку еднакво на онаа што ќе го даде за да се реализираат тие приходи.

Одлична хумуристична презентација од одличната серија “Вратиќе се роде”.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*