video

бизнис идеја и нулта хипотеза

Пример како еден претприемач треба да пристапи со помош на нулта хипотеза која во случај на бизнис идеја претставува исказот дека бизнисот нема да успее.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*