video

Бизнис план во услови на променливо опкружување

Погледнете го видеово кое е извадок од подкастот “претприемачки пат” насловен како бизнис план во услови на крајно променливо опкружување.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*