video

Дали вие сте претприемач?

Интересно видео во кое ќе видите неколку факти преку кои можете да се запрашате дали сте вистинската личност за да станете претприемач.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*