video

Иновациска стратегија како основа за успешни иновации

Секој иновативен процес претставува еден од најсложените. Иновациска стратегија претставува основата, од каде се останато започнува и во секој случај може само да помогне во обезбедување на успехот.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*