video

Инспиративно од TED Talk: Баланс помеѓу работата и животот

Одлична инспиративна презентација на Nigel Marsh поврзана со балансот помеѓу работата и животот, нешто што го забораваме како една од поважните работи во нашиот претприемачки живот.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*