video

Лансирање на бизнис – кога можете да тргнете

За да го лансирате вашиот супер бизнис уште пред да започнете ќе бара да се исполнат определени услови, нормално доколку сакате успех. Во оваа видео презентација на претприемач се презентирани некои од најважните услови кои треба да ги исполните пред да тргнете со започнување на вашиот бизнис.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*