video

Следење и мерење на резултати – перформанси

Во оваа видео се извлечени основните совети кои ги кажав во подкастот “претприемачки пат” епизода 1 насловена како “процес на следење и мерење на резултати“.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*