video

Жени со кариера во инженерство и програмирање

Одличен документарец од She++ за инволвираноста на жените во кариери како инженерство и програмирање преку дискусија и интервјуа на претприемачи, инженери и други жени од техничките индустрии.
About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*