post

Менаџмент – Најдоброто од 2012

Одиме со менаџментот како категорија на претприемач и дел од серијалот за најдоброто на претприемач за 2012 година.

Оваа категорија (во потесна форма само менаџмент на малиот бизнис) содржи 144 наслови кои ќе ви помогнат во развој на вашите менаџерски вештини.

Менаџментот е важна тема во секој мал бизнис без разлика дали станува збор за бизнис со 2 или повеќе вработени. Секој претприемач ќе мора да менаџира.

Да ги разгледаме насловите кои спаѓаат во категоријата најдобро на претприемач за 2012 година.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*