status

Од 02.09.2013 продолжуваме со подкастот “претприемачки пат”

Од 02.09.2013 продолжуваме со подкастот “претприемачки пат”

Само како најава дека од 02.09.2013 повторно ќе продолжиме со подкастот “претприемачки пат”. Единаесетата епизода ќе се однесува за тоа како да го изградите профилот на вашите купувачи и можете да поставите ваши прашања на страната за подкаст прашања до 31.08.2013 и истите ќе бидат опфатени во епизодата. Во меѓувреме можете да ги прегледате првите 10 подкаст епизоди на страната на “претприемачки пат” подкаст или пак преку iTunes.

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*