post

[Видео] Успешен претприемач – фактори

Што е она што го карактеризира еден успешен претприемач? Кои фактори се важни за да еден претприемач биде успешен претприемач?

Во 2009 година направивме едно истражување во кое ги анализиравме тие фактори при што дијдовме до 15 фактори кои имаат влијание еден претприемач да биде успешен претприемач. Тоа истражување резултираше во следниве наслови каде ги објаснивме тие фактори:

Тие фактори се презентирани и во следново видео:

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*