post

Бизнис блог – Предизвик

Бизнис блог за 30 дена Во последните 5-6 недели како дел од билтените на претприемач работевме на еден предизвик наречен блогирање за бизнис или како до квалитетен бизнис блог за твојот бизнис за 30 дена.

Идејата уште во старт беше да се објават 30 дена во 3 билтени со кратко објаснување на секој ден, а потоа сите тие денови во 30 дневен период да се објавуваат на претприемач со дрфинирање на основните чекори за секој ден.

По завршување на овие 30 денови кои ќе бидат објавувани од денес па се до 30-тиот ден сите овие денови ќе бидат обработени во детали и ќе служат за ажурирање на книгата насловена како блогирање за бизнис.

Така да објавувањето на 3 билтени со по 10 дена заврши и ја користам оваа можност уште еднаш да се заблагодарам на сите кои дадоа активен допринос со нивното искуство што ќе го искористиме во подготовка на поквалитетен материјал. Сега следуваат овие 30 дена кои започнуваат уште денес:

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*