post

Идеи кои може да ги искористиш од Март 2012

Претприемач

Претприемач

Веќе сме во четвртиот месец од оваа 2012 година кога помина првата недела. Овој пост претставува месечен серијал за оние најчитаните, односно најдобрите постови кои како идеи може да ги искористиш за развој на твојот бизнис, а се објавени претходниот месец. Претходниот месец во овој случај е март 2012 година.

Овие наслови, на крајот на годината по уште една анализа на популарноста ќе влезат на страната Започни тука.

Во февруари на претприемач беа објавени 44 наслови во кои преовладуваше темата за започнување на бизнис што е логично како главна тема за оваа 2012 година на претприемач.

Па, да видиме што е она најактуелното што можеш да го искористиш за твојот бизнис од Март 2012 година.

Започнување на бизнис

Маркетинг

Продажба

Претприемач

About Д-р Драган Шутевски

Д-р Драган Шутевски е основач и CEO на Шутевски Консалтинг и им помага на бизнисите да го проектираат патот кон успешноста. Поврзи се со Драган на Google+

Speak Your Mind

*